FETHİYE
Giriş Tarihi : 21-04-2024 16:34

Sakiler grubu büyük beğeni aldı

Sakiler grubu büyük beğeni aldı


13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivalinin ikinci gününde Sakiler Grubu sahne aldı. 
Sakiler Grubu, unutulmaz bir performans sergileyerek dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler Grubu'nun konserine yoğun katılım oldu. Kendilerinin en çok beğenilen şarkılarının yanı sıra, ünlü sanatçıların sevilen şarkılarını da seslendiren grup büyük beğeni topladı.
Festivalin ikinci gecesinde Sakiler Grubu coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Sakiler Grubu'na alanı dolduran binlerce kişi eşlik etti.
Bu yıl 13.cüsü düzenlenen festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaran sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştiriliyor. Festival kapsamında davul zurna ve delbek şovları, bando, dans gösterileri, fotoğrafları yarışmaları da ilgi çekiyor. Festivalin son günü de yine dolu dolu geçecek. Pazar günü boyunca çocuk oyunları ile dans yarışmalarının yapılacağı festivalde, Dağların Sultanları, Beşkaza’nın Sultanları, Sirtaki ve Ege Dans grubu, Kırgızistan Darikan dans grubu performans sergileyecekler. Festival, Pazar akşamı saat: 21.00’de Necati ve Saykolar Grubu'nun sahne alacağı konserle sona erecek.

AdminAdmin