YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 27-03-2024 11:26

SAATCI’DAN MEVCUT BELEDİYE YÖNETİMİNE: HERKES ETTİĞİNİ ÇEKER

SAATCI’DAN MEVCUT BELEDİYE YÖNETİMİNE: HERKES ETTİĞİNİ ÇEKER

SAATCI: BİR ADAMIN KENDİNE YAPTIĞINI BÜTÜN DÜNYA BİR ARAYA GELSE YAPAMAZ

SAATCI: İYİKİ BİZ ADAY OLDUK DA BELEDİYE ÇALIŞMA BAŞLADI

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetiminin 59 ay yattığını ve bütün işleri son 1 aya bıraktığını açıklayarak, “Ben aday oldum da sayemde çalışmaya başladılar” esprisinde bulundu.
Seçimlere çok az bir zaman kala eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Saatcı’nın son durağı Akarca Mahallesi oldu. Akarca Parkı içerisinde halk buluşması gerçekleştiren Saatcı’ya mahalle sakinlerinin ilgisi büyük oldu. Park alanını hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Saatcı’nın gündeminde mevcut belediye yönetimi vardı. Son 1 aydır Fethiye Belediyesi’nin tanıyamaz olduğunu açıklayan Saatcı, “60 ay olan belediye başkanlığı döneminde 59 ay yatmışlar. Bütün işleri son 1 aya saklamışlar. Alel acele her yere bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. İyi ki aday olmuşuz. Bizim sayemizde Fethiyeliler hizmet almaya başladı. Bunu da söylemem gerekiyor.” dedi.
Mevcut yönetimin kendileri ile kavga etmek yerine kendilerinin tecrübelerinden faydalansaydı durumunun daha farklı olacağını da sözlerine ekleyen Behçet Saatcı, “Bizi düşman saymasalardı, bizi bir abi gibi görselerdi, birikim ve tecrübelerimizden yararlansalardı, iş bu noktaya gelmezdi. Ama önemli değil. Bir adamın kendi kendine ettiğini bütün dünya bir araya gelse yapamazmış. Herkes ettiğini çeker.” İfadelerini kullandı. 

AdminAdmin