YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 13-02-2024 19:29

Saatcı Taksi Esnafı İle Buluştu

Saatcı Taksi Esnafı İle Buluştu

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz ve Karagözler Mahalleleri başta olmak üzere Fethiye’nin trafiğini rahatlatmak için bazı bölgelerde battı çıktılara ihtiyaç olduğunu söyledi. 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkanı Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Taksici Esnafı ile buluştu. Fethiye’de bulunan 14 Taksi durağını tek tek ziyaret eden Saatcı, esnafın sorunlarını dinledi. Saatcı’ya ziyaretleri sırasında Mustafa Toklu, Kadir Saruhan, Mete Atay ve İyi Parti Fethiye Teşkilatı yöneticileri eşlik etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde taksici esnafı yaşadıkları sorunları anlatırken, seçilmesi halinde Saatcı’dan destek istedi. Özellikle trafik konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan taksiciler, yeni yolların açılması konusunda talepte bulundular.

Şartların getirdiği zorunluluğun kendisini belediye başkanlığında göreve davet ettiğini anlatan Saatcı, kimseyi germeden, kötü söz söylemeden bir kampanya yürüteceklerini söyledi. Yol arkadaşları arasında farklı partilerden arkadaşlarının olduğunu hatırlatan Saatcı, oluşumun adını da “Fethiyelilik Hareketi” olarak adlandırdı. 

“Bizim avantajımız partiler üstü olmamız. Buna ihtiyaç vardı ki oluştu. Saatcı’yı 5 yıl daha belediye başkanı yapalım diye çıkmadı bu oluşum” şeklinde konuşan Saatcı, “Bugün ilçemizdeki taksici esnafımızı ziyaret ettik. Tekerlerine taş değmesin. Çünkü taksici esnafımız bizim yeri geldiği zaman ambulansımız, yeri geldiği zaman itfaiyemizdir. Hayatımızın her alanında taksici kardeşlerimiz vardır var olacaktır. Onların sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. Taksici esnafımızın yaşadığı en büyük sıkıntı trafikle ilgili. Biz de araç kullanan birisi olarak trafik, otopark problemini yaşıyoruz. Ama bunlar sadece belediyenin yapabileceği şeyler değil. Hükümetin de desteğinin alınacağı Bypass edilmesi gereken yaralar var. Karagözlerden, Ölüdeniz’den dalar çıkar tünellere ihtiyacımız var. Göreve geldiğimizde bu sorunların çözümü için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin