YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 06-03-2024 10:34

SAATCI: BİZİM DÖNEMİMİZDE SUYUN FİYATI 170 KURUŞTU

SAATCI: BİZİM DÖNEMİMİZDE SUYUN FİYATI 170 KURUŞTU

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mahalle ziyaretleri kapsamında Karapınar (Karamuar)'da vatandaşlarla br araya geldi. Tezahüratlar eşliğinde alana gelen Saatcı'yı yoğun bir kalabalık karşıladı. Toplantıya Meclis Üyesi adayları ile birlikte katılan Behçet Saatcı, konuşmasına bölgenin imar planlamasının kendisi zamanında yapıldığını hatırlatarak başladı. Karapınar'ın kendisini yakından tanıdığını belirten Behçet Saatcı, "Bugün burada karşınızda bir partinin belediye başkan adayı yok. Biz bir ebru olduk ve her renkten, her desenden bir oluşum kurduk. Sizler yeni bir yapıya oy vereceksiniz. Her zaman olduğu gibi kartlar sizde, sizin dağıttığınız kartlara da saygı göstereceğiz. Bizim kavgayla dövüşle işimiz yok. Hoşgörü, akıl ve paylaşımla aşamayacağımız zorlukta yok." dedi.
Göreve gelmeleri halinde belediye hastanesi kuracaklarını ve durumu olmayan emeklilere 5 bin TL'ye kadar sosyal yardım yapacakları sözünü yineleyen Belediye Başkan Adayı Saatcı, büyükşehir alanında olmasına rağmen Karamuar Deresinin temizliğini yapacaklarını açıkladı. Katılımcıların su fiyatlarının yüksekliğinden şikayet etmesi üzerine Fethiye Belediyesi Başkanı olduğu dönemi hatırlatarak, suyu 170 kuruştan verdiklerini belirten Saatcı, Fethiye'nin masrafsız doğal suyu olmasına rağmen bu kadar pahalı satılmasının yanlış olduğunu kaydetti.  Mahalle sakinlerinin körfezin temizlenmesi ile ilgili sorularına da cevap veren Saatcı, şöyle konuştu:
Körfezin temizliği konusunda şunu söyleyebilirim. Şuan oradan çıkartılacak 1 metreküp çamurun maaliyeti 5 dolar. 3-3,5 Milyon metreküp çamur var körfezde. Toplamında 15-20 milyon dolar maliyeti olacak. Bunu tek başına bir belediyenin yapması mümkün değil. Ama merkezi hükümetin gerekirse kapısında yatacağız, körfezin temizlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağız."

AdminAdmin