YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 28-03-2024 10:06

SAATCI: BELEDİYE BAŞKANI YOL KALDIRIM YAPAN DEĞİL ŞEHRİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN KİŞİDİR

SAATCI: BELEDİYE BAŞKANI YOL KALDIRIM YAPAN DEĞİL ŞEHRİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN KİŞİDİR


SAATCI: FETHİYE'YE MAFYALARIN ÇÖKMEMESİ İÇİN BU SEÇİM YOL AYRIMI OLACAK

31 Mart Pazar günü seçmenin sadece belediye başkanı seçmeyeceğini söyleyen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "sandıkta şehrin güvenliğinden de sorumlu olacak Şehrül-Emin'e oy vereceksiniz. Mafyaların ilçeye girmemesini sağlayacak kişiye oy vereceksiniz. Sandığa giderken bunu aklınızdan çıkarmayın" dedi.
4 dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan ve kentin dokusunu oluşturan Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği halk toplantıları ile sürdürüyor. Sabah saatlerinde esnaf ziyareti yapan Saatcı, akşamında da iki farklı mahallede halk toplantısı gerçekleştirdi. İlk Halk buluşmasını Yanıklar Mahallesi'nde yapan Saatcı, burada havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Vatandaşların büyük katılım gerçekleştirdiği Yanıklar'da konuşan Behçet Saatcı, şehrin güvenliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanının görevinin sadece yol, kaldırım yapmak olmadığını hatırlatan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "
Çocuklarımız artık 12-13 yaşlarında madde çekmeye başladı Belediye başkanı sadece yol kaldırım yapmaz, oynama zıplama yapmaz. Biz bunların ötesinde dşünüyoruz. Gelecek nesli de düşünmek zorundayız. Siz bu pazar sedece belediye başkanı seçmiyorsunuz.  Belediye başkanı şehrin güvenliğinden sorumludur. Sosyal dokudan sorumludur. Bir tane insan yatağa aç giriyorsa sorumludur. Ağlayan bir çocuk varsa sorumludur. Hz. Ömer Fırat kenarında bir kuzu kaybolursa sorumlusu benim demiş.  Aynı anlayışla sorumludur belediye başkanı. Unutmayın siz Şehrül emin seçiyorsunuz." dedi. 
Yanıklar'daki programının ardından Kargı Mahallesi'ne geçen Saatcı, burada kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Behçet Saatcı, şehir güvenliği konusunu bir tık ileriye taşıyarak şöyle konuştu: "Kadınlarımızın 7/24 şehrin sokaklarında rahat gezebilmesi için. Çocuklarımızın madde kullanımına başlamaması için. Fethiye'ye mafyalaşmış gurupların girememesi için, Türkiye'nin başına musallat olan ihanet şebekelerinin girememesi için yol ayrımındayız. Bu seçim köprüden önceki son çıkış olacak. Ona göre sandığa gidin."  

AdminAdmin