YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 17-03-2024 22:01   Güncelleme : 17-03-2024 22:56

SAATCI: 1 NİSANDAN SONRA BELEDİYE İLE VATANDAŞI BARIŞTIRACAĞIZ

SAATCI: 1 NİSANDAN SONRA BELEDİYE İLE VATANDAŞI BARIŞTIRACAĞIZ

 

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı. 
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çalış bölgesinde faaliyet gösteren turizmcilerle bir araya geldi. Çalış'ta yaşanan sorunların masaya yatırıldığı toplantıda çok sayıda turizmci hazır bulundu. Meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda turizmciler, bölgede 5 yıldır yaşadıkları problemleri anlattı. Eskiden belediye ile diyalog halinde olduklarını anlatan turizmciler, önceden belediyeyi ihtiyaçları için aradıklarında yardım gördüklerini şimdilerde ise özel sektöre yönlendirildiklerini açıkladı. Halka belediyenin ayrışmış durumda olduğunu ve hizmet alamadıklarını söyleyen turizmciler, Çalış'tan sökülen palmiye ağaçlarının geri getirilmesi talebinde bulundu. Çalış düzenlenirken ağaçların sökülmemesi yönünde çok defa talepte bulunduklarını da hatırlatan Çalış bölgesindeki turimciler, kendilerinin dikkata alınmadığını kaydetti.
Turizmcileri dinleyen ve notlarını alan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 1 Nisan'dan sonra belediye ile vatandaşı barıştıracaklarını açıkladı. Göreve gelmeleri halinde belediyeyi ortak akıl, hoş görü ve paylaşımla yöneteceklerinin altını çizen Saatcı, şuan belediyenin kendi personeline dahi hoş görü göstermediğini söyledi. Belediye personelinin konuşmaktan korkutuğuna dikkat çeken Saatcı, "Ben 20 yıllık görev sürem boyunca hiç bir personelime bana ıy verin demedim. Ama şimdi görüyorum ki personele baskı var. Baskıyla zorla oy mu istenir arkadaş. Hangi devirde yaşıyoruz. Sosyal medya hesapları takip edilerek personele mobbing uygulanıyor." dedi. 

AdminAdmin