YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 15-02-2024 21:43   Güncelleme : 15-02-2024 22:30

Saadet Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Basın Açıklaması

Saadet Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Basın Açıklaması

 

Saygıdeğer Basın mensupları ve Seydikemer halkı, şunu dile getirmek isteriz ki Saadet Partisi olarak bahsedilen ittifak da bizim imzamız bulunmamaktadır.
28 Kasım 2023 tarihinde biz saadet Partisi Seydikemer belediye başkan Aday adayı olarak Saliha güzel Hanımın Adaylığını açıklanmıştık. Buna rağmen Saadet partisi olarak Mevcut Seydikemer Belediye Başkanlığı yönetiminin yeterli olmayışına karşı ittifak kurarak Seydikemer halkının daha iyi hizmetlere ulaşması için bizde çaba sarf ettik. 
Fakat Harun beyin adaylıktan çekilmesi, İyi Parti seçmenini ve Harun beyin sevenlerini üzdüğü gibi bizleri de üzmüştür.  Saadet Partisi olarak Seydikemer halkının kalbinde oluşturulan ittifak ruhunu bizler devam ettirmek istiyoruz. Bu sebeple İYİ Parti seçmeninin ve Harun Sağır beyin sevenlerinin de oylarına talibiz.
Fethiye de akp li aday adayı, MHP belediye başkan adayı olarak çıktığı gibi, Seydikemerimiz de ise MHP li olan Sayın Akdenizli AKP belediye başkan adayı olarak çıkması, akparti ye gönül vermiş olan seçmenin ve teşkilat mensuplarının gönlünü incitmiştir.
Saadet Partisi olarak biz, Seydikemer de İttifak bitti gözüyle bakmıyoruz. CHP, İYİ PARTİ, DP, GELECEK, SAADET PARTİSİ ve DEVA Partisine gönül veren tüm seçmenlerle ittifakımızı devam ettiriyoruz. Geçmişte Ak partiye oy vermiş olan kardeşlerimizin de SEYDİKEMER için oylarınıza talibiz.
Ahlakın ve adaletin hakim olduğu, istihdam ve üretimin esas alındığı, İSRAF, YOLSUZLUK ve RÜŞVET’in son bulduğu, rantın değil, insanın öncelendiği, insanımızın alın terinin karşılığını eksiksiz aldığı 
Başka bir SEYDİKEMER mümkün!!
Seydikemer le ilgili projelerimizi tüm halkımıza en kısa zamanda açıklayacağız.
Biz bu yarışta varız, iddialıyız ve kazanacağız.
Tüm vatandaşlarımızı hürmetle Selamlıyorum.
Saadet Partisi olarak tüm Seydikemer’de oy kullanacak seçmenlerimizin oylarına talibiz. Şu andan itibaren Seydikemer de seçim süreci SAADET PARTİSİ adayı ile Sayın Bayram Önder Akdenizli arasında geçecektir. 
Partisine, davasına yıllarca emek vermiş, bu süreçte kalbi kırılmış, incitilmiş tüm kardeşlerimizi, Milli Görüş Belediyeciliğinin ve 94 ruhunun tek kaynağı ve tek merkezi olan Saadet Partimizin Belediye Başkan adayı olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Saliha Güzel’i  desteklemeye davet ediyoruz.

AdminAdmin