SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 21:13

Saadet Partisi Kadın Kolları gazetecilerle kahvaltıda buluştu…

Saadet Partisi Kadın Kolları gazetecilerle kahvaltıda buluştu…

Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Gazetecilerin toplumdaki önemli rolüne vurgu yapmak ve emeklerini takdir etmek amacıyla gerçekleştirilen kahvaltı programına, gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.
Kadın Kolları Başkanı Kılınç, etkinliğin amacının, gazetecilerin toplumda önemli bir görevi olduğunu hatırlatmak ve onların çalışmalarını desteklemek olduğunu söyledi.
Gazetecilerin zorlu çalışma koşullarına dikkat çekmek ve onların haklarını savunmanın da amaçlandığı etkinlikte konuşan Sümeyye Kılınç, “Bu tür etkinliklerle gazetecilere olan saygı ve desteklerin gösterilmesi, toplumda olumlu bir etki yaratmıştır. Bu tür etkinlikler, gazetecilerin toplumda daha fazla takdir görmesine ve hak ettikleri saygıyı görmelerine yardımcı olmaktadır.” dedi.
Kılınç, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltı programında buluşmak istediklerini belirterek, “Hem Gazeteciler Gününü kutlamak hem de tanışıp görüş alışverişinde bulunmak istedik. Davetimize İcabet eden başta Serap Ülkü Özdemir ve diğer basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin