TELEVİZYON
Giriş Tarihi : 16-01-2024 15:33

RTÜK Başkanı Şahin’den Şengör’e: Televizyonları sizin gibi ekran zararlılarından koruyacağız

RTÜK Başkanı Şahin’den Şengör’e: Televizyonları sizin gibi ekran zararlılarından koruyacağız

 


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin kendisine gazeteci Fatih Altaylı aracılığı ile açık mektup gönderen Celal Şengör ile ilgili paylaşımda bulundu. Şengör’ün sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci, akşam güvenlik bilimci, şimdi iletişimci olmaya hevesli olduğunu belirten Şahin ”Televizyonları sizin gibi ekran zararlılarından korumaya devam edeceğiz" dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı köşe yazısında ‘Şengör’den RTÜK Başkanına açık mektup’ başlıklı yazı kaleme aldı. Altaylı yazısında Şengör’ün ifadelerine yer verdi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda o yazıya cevap verdi.

Şahin’in paylaşımı şöyle;

“Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci, akşam güvenlik bilimci, şimdi iletişimci olmaya hevesli prof kişi, şahsıma, hakkında birçok şaibe olan, öfke kontrolü problemi sebebiyle sosyal medya paylaşımlarını durmadan silmek zorunda kalan, ergenler gibi sağa sola küfürler savuran basın kartı bile olmayan sözde gazetecinin, sözde köşesinden ağzından salyalar akıtarak bir şeyler söylemek istemiş. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. …kervan yürür. Ülkenden ve milletinden kopuk, yurt dışında yaladığın mürekkepler sana iyi gelmemiş… Her şey olduğunu sanabilirsin ama halkımızın nezdinde sadece isminin önünde unvan olan bir kişisin. Televizyonları sizin gibi ekran zararlılarından korumaya devam edeceğiz”

AdminAdmin