SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2022 23:20

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu Yorumu: 10 Dakikada 10 Yalan Söylüyor !

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu Yorumu: 10 Dakikada 10 Yalan Söylüyor !

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu Yorumu: 10 Dakikada 10 Yalan Söylüyor!

Aydın’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaretinde düzenlediği basın toplantısında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu için "Ben ömrümde bunun kadar yalancı adam görmedim. 10 dakikada 10 yalan söylüyor" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Deniz Baykal’dan sonra eksen değiştirdiğini söyleyen Özhaseki,“Yeni dönemde bir başka belediyecilik anlayışı gelişti. Bütün arkadaşlarım dikkat etsinler iki temel stratejileri var. Hiç değişmiyor bu stratejileri. Yaklaşık on yıldır bu stratejide ısrarla devam ediyorlar. Sonuç alacaklarını zannediyorlar. Birinci düşündükleri iş, yalan ve algı operasyonları. Algının her şey olduğuna inanmışlar. Olmayanı olmuş gibi, var olmayanı varmış gibi, yapılmayanı yapılmış gibi göstermekte üzerlerine hiç yok. Yalan söylemekte hiç behis görmüyorlar. O kadar çok yalan söylemiyor ki, artık bundan da üzüntü duyuyoruz. Muharrem İnce bile ayrılırken 'Cumhuriyet Halk Partisi idaresi şu anda işgalli, bütün dünyaları iftira ve yalan' diyerek 'sekiz yerde yalan söylüyorlar' diyerek ayrılıyor. Demek ki orada bir şey var. Naçizane Belediye Başkanlığında da, bir gün Kılıçdaroğlu, elinde dosya ile meclise çıktı, benimle ilgili bir akşam bütçe görüşmeleri tam on tane yalan söyledi. Dayanamadım, sabahı zor ettim, belgelerle beraber gazetecilere dağıttım. Ben ömrümde bunun kadar yalancı adam görmedim dedim. 10 dakikada 10 yalan söylüyor. Emin olun Guinnes kitabına da aday bu adam. Şunlar belgeleri, sabah hepsini çürüttüm. Anlattım ama ertesi gün bir yalan daha söylüyor. Hiç yüzün kızarmıyor. Bu söylediklerim suç teşkil eder. Lütfen beni mahkemeye versin diye her şeyi de duyuruda bulunuyorum. Veremiyor da. Çünkü o yalanları götürüp hepsini mahkemeye sunuyorum” dedi.

 

“İSTANBUL BŞB ALGI OPERASYONLARINA DEHŞET PARA DÖKÜYOR”

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin algı operasyonlarına paralar verdiğini söyleyen Özhaseki, "İstanbul Büyükşehir belediye başkanı da Ankara’da ajanslara dehşet paralar veriyor. İstanbul’daki arkadaş geçen sene Tefik bey açıkladı grup başkanvekilimiz, 845 milyon TL algı operasyonları için ajanslara para veriyor. Sosyal tesisler için 12 milyon lira, İstanbul’da deprem olacak diye herkes ezan okuyor. Ayrılan pay 495 milyon. Ama, ajanslara reklam için “beni parlatın” diye ödenen para 845 milyon TL. Bu sene içinde değişik kalemleri yedirmişler 1.8 milyar TL, 1.8 milyar TL her birisi 365 gün boyunca bir otobüs ediyor. Bu sadece parlatma operasyonları için veriliyor. Yazık, üzülüyoruz buna” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNÜMÜZÜ KESİYORLAR DİYE AĞLIYORLAR”

 

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin “AK Partililer önümüzü kesiyor, mecliste onlar çoğunlukta” dediğini söyleyen Özhaseki, “Yapmayın ya. 2019, 2020, 2221 yıllarında 4700 tane teklif getirmişler meclise, neyse 103 tanesi hariç tamamını kabul etmişiz. Hiç reddettiğimiz yok. Bazen yeşil alanı talan etmek istiyorlar, onlara mani oluyoruz. Yüzde ikiye tekabül ediyor. Kendileri bizim dönemimizde neredeyse getirdiğimiz bütün teklifleri reddetmişler. Ama biz onların getirdikleri tekliflerin yüzde 98’ni kabul etmişiz. Hala önümüzü kesiyorlar diye ağlıyorlar” dedi.

 

“AYDIN’A GÜNAH DEĞİL Mİ?”

 

Kayseri ile Aydın’ı karşılaştıran Özhaseki, “Aydın ile Kayseri’yi yan yana koyun. Hangisi daha avantajlıdır? Hiç tartışmasız Aydın. Denizi, toprağı, havası hepsi avantaj. Hepsi Aydın’da var. Aydın’a yazık günah değil mi?" ifadelerini kullandı.

 

“NAZİLLİ’YE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

 

Özhaseki, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmesinin Nazilli’nin il olmasıyla bir ilgisinin olup olmadığı sorusuna ise, “Kürşat bey bizim kardeşimizdir. Nazilli’ye hizmet etmek istiyor. Ortak akıl oluşturarak Nazilli’ye güzel hizmetler kazandıracağız” cevabını verdi.

 

“TOPRAĞA GÖMDÜK”

 

'Darbeler tarihi sona ermiştir' diyen Özhaseki, "Rahmetli Menderes'in ne günahı vardı? O bakanların ne günahı vardı? Suçlamaların hiç bir aslı yok. Rahmetli Menderes'in ve bakanların çocuklarının yazdığı hatıraları okuyun. Hiç bir günahları yoktu. Vatan sevdalılarıydı. Böyle bir vesayet vardı. Biz bunu Cumhurbaşkanımızla birlikte toprağa gömdük" dedi.  (Millet Haber Ajansı)

AdminAdmin