MİLAS
Giriş Tarihi : 30-04-2023 12:50

Özcan: ‘’Üreticimize KDV’siz ÖTV’siz Mazot Vereceğiz’’

CHP Muğla Milletvekili adayı Gizem Sayar Özcan, Milas İlçe Başkanı Av. Tüze Çetinkaya ve örgütü ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Milas İsmetpaşa Mahallesi'nde açılan Cumartesi Pazarı'nı ziyaret etti.

Özcan: ‘’Üreticimize KDV’siz ÖTV’siz Mazot Vereceğiz’’

Pazarda iler" class="taglink" title="üreticiler Haberleri">üreticiler ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelen Özcan, çiftçilere KDV'siz, ÖTV'siz mazot sözü verdi.

CHP Milletvekili adayı Özcan, seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi ve "15 Mayıs'ta milletimizle birlikte ülkemize baharların geldiğini hep birlikte göreceğiz. Çiftçimize KDV’siz, ÖTV'siz kırmızı mazotu vereceğiz." dedi.

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da konuşmasında çiftçiler ve üreticiler için çalışacaklarını belirtti ve "Cennet vatanımızda iktidarımızda hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek. Size söz, ülkemize baharları halkımızla dostlarımızla birlikte getirip 15 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu milletimizle birlikte Çankaya Köşkü'ne göndereceğiz" dedi.

CHP Milas ilçe örgütü ve milletvekili adayı Özcan seçim çalışmaları kapsamında Akkovanlık, Ortaköy, Gürceğiz, Bayır ve Akçakaya mahallelerine ziyaret gerçekleştirdiler.

AdminAdmin