SPOR
Giriş Tarihi : 31-03-2023 14:54

OKUL SPORLARI GENÇLER BİLEK GÜREŞİ MUĞLA'DA YAPILDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Genç Erkek-Kız Bilek Güreşi Grup Müsabakalar Muğla'da sona erdi.

OKUL SPORLARI GENÇLER BİLEK GÜREŞİ MUĞLA'DA YAPILDI

Menteşe Atatürk Spor Salonunda 10 İlden 350 sporcunun katıldığı müsabakalar 30 Mart Perşembe günü açılış töreni ile başladı. Törene, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, idareciler, hakemler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Muğla, Manisa ve Uşak illerinden gelen 350 sporcunun katılımıyla bugün sona eren müsabakalar sonunda kategorilerinde 1. ve 2. olan sporcular 25-26 Mayıs 2023 tarihinde Erzurum'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bilek güreşi sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. 2 gün boyunca süren müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu. Grup müsabakalarına katılan tüm sporculara teşekkür ediyor dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan sporculara başarılar diliyoruz." İfadeleri kullanıldı.

​​​​​​​

AdminAdmin