FETHİYE
Giriş Tarihi : 25-10-2023 22:57

Oğuz "Tekrar Adayım"

Oğuz "Tekrar Adayım"

Oğuz

Fethiye Emlakçılar Derneğinin olağan genel kurulu 28 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda saat 13.00’de başlayacak olan olağan genel kurul ile ilgili Fethiye Emlakçılar Derneği  mevcut yönetim kurulu başkanı Serdar Oğuz açıklamada bulundu. Heyecanlı bir şekilde gerçekleşecek olan olağan genel kurulda iki ayrı liste yarışacak. 
İki dönemdir Fethiye Emlakçılar Derneğinin başkanlığını yapan Serdar Oğuz açıklamasında “Sözlerime başlamadan önce Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu büyük bayram hepimize kutlu olsun. Bildiğiniz gibi Fethiye Emlakçılar Derneğimizin 28 Ekim Cumartesi günü olağan genel kurulunu yapacağız. Seçimli bir genel kurul olacak. Bu nedenle tüm emlakçı arkadaşlarımızı ve tüm meslektaşlarımızı genel kurulumuza saat 13.00 itibariyle katılımını bekliyoruz. Bu katılım aynı zamanda sektöre sahip çıkmaktır. Tüm meslektaşlarımızın bir vatandaşlık görevi olarak ekmek yediğimiz sektörümüze sahip çıkacaklarına inanıyorum. Bu nedenle tüm meslektaşlarımızı genel kurulumuza davet ediyoruz” dedi. 
Açıklamasına devam eden Serdar Oğuz “Cumartesi günü genel kurulumuzda 131 üyemiz oy kullanacak. Genel kurulumuzu Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda yapacağız. Saat 13.00 itibariyle hazirun cetvelini imzalayarak arkadaşlarımız genel kurulumuzun oturumunu başlatacaklardır. Ben mevcut dernek yönetim kurulu başkanı olarak adayım. Mevcut yönetim kurulumuzda aynı şekilde üyelerimiz teveccüh gösterdiği takdirde devam edeceklerdir. Derneğimiz Muğla Emlakçılar Odası kurulunda aktif olarak yer almaktadır. Şu an itibariyle 200 üyemiz Muğla Emlakçılar Odasının üyesidir. Aynı zamanda derneğimiz tüzel kişilik olarak fiilen Muğla Emlakçılar Odasının temsilciliğini yapmaktadır. Aynı zamanda ben de odanın yönetim kurulu üyesiyim. Bu nedenle sektöre katkı sağlamaya devam ediyoruz. Üyelerimiz teveccüh gösterdiği takdirde İnşallah devam edeceğiz. Demokratik bir seçim olacak. Olağan genel kurulumuzda gerçekleşecek olan seçimlerde tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AdminAdmin