YATAĞAN
Giriş Tarihi : 11-08-2023 13:45

Öğrencilerden Yatağan Müftülüğüne Ziyaret

Öğrencilerden Yatağan Müftülüğüne Ziyaret

Öğrencilerden Yatağan Müftülüğüne Ziyaret

Yatağan Merkez Aşağı Camii Kur’an Kursu öğreticisi Zeynep Kaya  ile birlikte Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri İlçe müftülüğüne gelerek İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi’yi  makamında ziyaret etti.


Merkez Aşağı Camii Kur’an Kursu öğreticisi Zeynep Kaya, ‘’Sayın Müftümüzün kurslarımızı ziyaretinden sonra öğrencilerimiz bana zaman zaman Müftülük ile ilgili meraklı soruları oluyordu, ben de öğrencilerimizin  Müftümüzü , Müftülüğümüzü ve yapılan çalışmaları daha yakından tanımaları, Kur´an hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesi için Müftümüz Durmuş Ali Çetmi ile istişarede bulunmak üzere öğrencilerimizle birlikte Müftülüğümüze bu ziyareti gerçekleştirdik.’’ Dedi.

 


Öğrencilerle bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, Başkanlığımız,Müftülüğümüz ve Müftülüğümüzün çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler aktararak,“ Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi emin ellerde yetiştirmekte bizim görevimizdir. Evlatlarımızı vatanına, milletine ve İslam alemine hayırlı bir şekilde yetiştirmek amacıyla çaba harcayan din görevlilerimiz başta olmak üzere evlatlarını bizlere emanet eden anne ve babalara teşekkür ediyorum. Yatağanda bu yıl 1.500’e yakın öğrencimiz Yaz Kur’an Kursuna katıldı” dedi.

 


Öğrencilere Diyanet Çocuk ve Diyanet Cim dergilerini hediye eden   ilçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek; Kurs Yöneticisi ve öğrencilerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin