MARMARİS
Giriş Tarihi : 15-03-2023 13:51

Öğrenciler: ‘’ Hayatı Kafana Tak Güvenli Yaşamaya Bak’’

Orhaniye İnci Narin İlköğretim öğrencileri, Marmaris Atatürk meydanında İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve öğretmenleri ile birlikte Eko Okullar projesi içinde planlanan 'Hayatı kafana tak güvenli yaşamaya bak ' farkındalık çalışması yaptı.

Öğrenciler: ‘’ Hayatı Kafana Tak Güvenli Yaşamaya Bak’’

Muğla'nın Marmaris ilçesi Orhaniye Mahallesi İnci Narin İlköğretim Okulu öğrencilerinin Eko Okullar projesi içinde hazırladıkları 'Hayatı kafana tak güvenli yaşamaya bak' etkinlikleri Atatürk Meydanı'nda yapıldı. Orhaniye İnci Narin İlköğretim öğrencileri, Marmaris Atatürk meydanında İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve öğretmenleri ile birlikte Eko Okullar projesi içerisinde planlanan 'Hayatı kafana tak güvenli yaşamaya bak ' farkındalık çalışması yaptı.

Öğrenciler motosiklet sürücülerini durdurup kasklarına kendi tasarladıkları etiketleri yapıştırıp, Jandarma ve Polis ekipleri ile birlikte güvenli sürüş ve kaskın önemini anlattı. Öğrencilerin kask ve koruyucu tertibat ile ilgili broşür dağıtmasının ardından etkinlik sona erdi.

AdminAdmin