SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 14:42

Neslihan Doğangül ÖNDER "Cumhurun Gücüyle"

Neslihan Doğangül ÖNDER

 

MHP 28 dönem Milletvekili Adayı ve 2024 Muğla Dalaman belediye başkan aday adayı Neslihan Doğangül Önder, yerel seçimlerin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacağını belirterek, “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçe belediyemizi  alarak şehrimizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapacağız” dedi.
CUMHUR’UN GÜCÜYLE
Önder, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin öncülüğünde yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cumhur İttifakı’nın gücüyle  yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağız. Büyükşehir ve 13 ilçe belediyemizi  alarak Muğla’yı Türkiye Yüzyılına en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

‘EN UFAK ŞÜPHEMİZ YOK’
Adayların kamuoyuna duyurulmasının ardından Önder yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli öncülüğünde çok titiz bir çalışma yürütüldü. En doğru adaylarla başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizi Cumhur ittifakı Belediyeciliği ile buluşturacağız. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Milletimiz bize, biz milletimize sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin