MUĞLA
Giriş Tarihi : 25-04-2024 12:22

MUTSO ÜYELERİNDEN KARİYER GÜNLERİNE DESTEK

MUTSO ÜYELERİNDEN KARİYER GÜNLERİNE DESTEK

 

MSKÜ Muğla MYO’nun düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ne Kadın Girişimciler Kurulu, Meclis ve Yönetim Kurulunda görev alan MUTSO üyeleri bir katılım sağlayarak sektörleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular.
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Muğla Meslek Yüksek Okulu (MYO) 24-25 Nisan tarihlerinde Kariyer Günleri etkinliği düzenledi. Etkinliğe farklı sektörlerden firmalar stantları katılım sağlayarak hem firma tanıtımı gerçekleştirdiler hem de  staj ve işe alım süreçleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın stantla katılım sağladığı etkinlikte, MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Doğal Üyesi Selma Ünal, Meclis Üyesi Mehmet Dişcigil, KGK Üyesi Hatice Aktürk firmaları ile yer aldılar. Yeme-içme, otelcilik, enerji, fonksiyel gıda ve kozmetik içerikli firmalarının tanıtımlarını yapan MUTSO üyeleri, hem firmaları hakkında öğrencilere bilgi verdi hem de sektörün gelişimi, staj ve iş imkanları, hangi sektörlerle dirsek temasında bulunulduğu, sektörlerde ihtiyacın nereye evrildiğine ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

AdminAdmin