MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

Muhtar Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muhtar Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muhtar Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Paylaş:

Trafik kazasında olay yerinde hayatını kaybeden 33 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Fesleğen Mahalle Muhtarı Erkan Kaba, düzenlenen cenaze törenin ardından dualarla toprağa verildi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Fesleğen Mahallesi'nin muhtarı Erkan Kaba, dün Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaba'nın naaşı, Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki işlemlerin ardından Kaba'nın naaşı, Fesleğen'deki evine getirildi. Kaba'nın eşi ve ailesi, yakınları burada sinir krizi geçirdi. Evde helallik alınmasının ve dua okunmasının ardından Fesleğen Mahalle Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, eski CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, muhtarlar, Kaba ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Kaba'nın naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.