MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
SPOR

Muğlaspor'da Hedef Üç Puan

Muğlaspor'da Hedef Üç Puan
Paylaş:


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor, deplasmanda Yatağanspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. 
Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, “Muğla’mızın iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. Aynı tarlanın farklı meyveleriyiz. Dostluk içerisinde bir mücadele olacağına inanıyorum. Bizim için her maç final havasında. Tek tek maçlara bakıyoruz. 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Lider Yatağan ile aramızda 2 puan fark var. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz zorlu deplasmandan lider dönmek” dedi. 
Öte yandan yeşil-beyazlı futbolcuların kıran kırana geçen antrenmanlarda hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu

Akışın sonuna geldiniz.