FUTBOL
Giriş Tarihi : 04-12-2023 12:31

MUĞLASPOR'DA COŞKU YAŞANIYOR

MUĞLASPOR'DA COŞKU YAŞANIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta deplasmanda Yatağanspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Muğlaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, "Hedefimiz şampiyon olarak ilimizin marka değeri Muğlaspor'u 3. Lig'e çıkartmak" dedi. 
BAL 5. Grup'ta oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak 20 puanla lider olan namağlup Muğlaspor'da bayram havası yaşanıyor. Yeşil-beyazlılar, ligin gol yemeyen takımı Yatağanspor'u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. 
Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Zorlu Yatağan deplasmanında 1-0 geriye düşmemize rağmen futbolcularımızın özverili mücadelesiyle kazanmayı bildik. Bize büyük mutluluk yaşatan oyuncularımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Taraftarlarımızın desteği bize güç veriyor. Yolun başındayız. Şehir olarak bir olduğumuz sürece ve kenetlendikçe başaramayacağımız hiç bir şey yok. Hedefimiz şampiyon olarak ilimizin marka değeri Muğlaspor'u 3. Lig'e çıkartmak" dedi.

AdminAdmin