SPOR
Giriş Tarihi : 27-04-2023 10:24

Muğlaspor U-16 Takımı Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Muğlaspor U-16 Takımı Türkiye Şampiyonası Yolcusu



Ermaş Muğlaspor U-16 takımının da yer alacağı Türkiye Şampiyonası 1. Etap karşılaşmaları 27-30 Nisan tarihleri arasında Aydın'da yapılacak. Yarın başlayacak olan 1. Etap maçları öncesinde 6 takımın yer aldığı kura çekimi bugün gerçekleştirildi. 
Ermaş Muğlaspor U-16, Isparta Tekespor ve İzmir Güzeltepespor'un bulunduğu A Grubu'nda mücadele edecek. B Grubu'nda ise Manisa Yıldızspor, Denizli Beşyıldız ve İzmir Aliağa Futbol A.Ş. yer alıyor.
Yeşil-beyazlı ekip, yarın saat 15:00'te Isparta Tekespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Aydın Adnan Menderes Stadyumu 1 Nolu yan sahada oynanacak.
Karşılaşmaların eşitlikle tamamlanması durumunda doğrudan penaltı atışlarına geçilecek. Gruplarında ilk sırayı alan ekipler 30 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Aydın Adnan Menderes Stadyumu 2 Nolu sahada final mücadelesine çıkacak.
"HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK"
Aydın'da gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan Ermaş Muğlaspor U-16 takımı sorumlu Antrenörü Yunus Emre Sürmen ''Öncelikle bu aşamaya gelen tüm takımları tebrik etmek istiyorum. Buraya gelmenin kolay olmadığını biliyoruz ve tüm rakiplerimizin sıkı çalışmasına ve özverisine saygı duyuyoruz. Takım olarak birlik ve beraberliğimizden mutluyum. Biz şampiyona için hazırlıklarımızı tamamladık, takımıma güveniyorum. Bu şampiyonada zirvede yer almak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Tüm takımlara centilmence gerçekleşen, sakatlığın olmadığı bir mücadele dilerim'' dedi.

AdminAdmin