MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-12-2022 21:18

MUĞLASPOR SERİYE ARA VERDİ

MUĞLASPOR SERİYE ARA VERDİ

MUĞLASPOR SERİYE ARA VERDİ

BAL Ligi 9. grupta mücadele eden Davutlarspor 7 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Muğlaspor'u evine puansız gönderdi. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Davutlar spor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
Maçın 8. dakikasında sağ kanattan gelişen Davutlar atağında defansın arasında atılan topla buluşan İlkay topu kalecinin sağından ağlara gönderince Davutlarspor 1-0 öne geçti.
Maçın 26. dakikasında Muğla defansının birbirine bıraktığı topta, topu önünde bulan İlkay kalecinin öne çıktığını görünce aşırtma vuruşu kale direğinden oyun alanına döndü.
Maçın 29 dakikasında bu kez Umut Kezgin'in yerden düzgün vuruşu ağlarla kucaklaşınca Davutlarspor 2-0 öne geçti. Bu yarıda oyunda üstünlüğünü koruyan Davutlarspor birkaç fırsatı cömertçe harcadıktan sonra uzatma dakikalarında Muğlaspor Atakan Akbulut'un ayağından bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi. Golün santrasından sonra ilk yarı sona erdi. Muğlaspor soyunma odasına umutla giderken, tribünde bulunan Muğlasporlu yöneticilerin golün ardından sevinç gösterileri Davutlarspor taraftarlarını kızdırınca tribünlerde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Polis Muğlasporlu yöneticileri tribünden uzak bir bölgeye alarak maçı oradan izlemelerini sağladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Muğlaspor sağlı sollu ataklarla Davutlarspor kalesinde gol ararken Davutlarspor'da kontrataklarla Muğlaspor kalesini yokladı. Bu kontrataklar neticesinde Davutlarspor maçın 81. dakikasında Emre Demirtaş orta sahadan bulduğu topla bomboş pozisyonda ceza sahası içine kadar girdi, kalecinin üstüne doğru geldiğini görünce üstünden topu ağlarla buluşturunca Davutlar spor 3-1 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Muğlaspor çok önemli bir fırsatı harcayınca maç Davutlarsporun 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Davutlarspor puanını 10'a yükseltirken rakibi Muğlaspor 7 hafta sonra aldığı bu yenilgi ile 17 puanda kaldı.

AdminAdmin