MUĞLA
Giriş Tarihi : 28-10-2023 19:14

MUĞLASPOR 2 ATTI 3 PUAN ALDI

MUĞLASPOR 2 ATTI 3 PUAN ALDI

MUĞLASPOR 2 ATTI 3 PUAN ALDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor, ligin 3.haftasında ağırladığı Yeşil Çivril Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden takımların maçları 29 Ekim 2023 Pazar günü oynanırken Muğlaspor stadyumda yapılacak Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri nedeni ile 28 Ekim günü ligin ilk iç saha maçında Yeşil Çivril Belediyespor'u Atatürk Stadyumunda ağırladı.
Maç öncesi taraftarlara seslenen Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç; “Muğlaspor’umuzu hep birlikte gönül birliği ile tarihinde elde ettiği başarıların da üzerine koyarak hak ettiği yere getireceğiz. Biz ekip olarak buna canı gönülden inanıyoruz. Daha önce başardık, şimdi de başaracağız. ‘O sene, bu sene’” diye konuştu. 
İlk yarıda üstün oyunu ile maça ağırlığını koruyan Muğlaspor yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarının uzatma bölümüne geçildiğinde Dk. 45+4’te Muhammet Ali Aydın takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı  bu skorla sona erdi. 
İkinci 45 dakikaya da ilk yarının skor üstünlüğünün rahatlığı ile başlayan Muğlaspor ardarda geliştirdiği ataklarla Yeşil Çivril Belediyespor defansına zor anlar yaşattı. Dk. 88'de Batuhan Dinçer Yokuş’un topu ikinci kere ağlarla buluşturdu 2-0. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Muğlaspor Maçtan üç puanla ayrılan taraf oldu. Puanını 7’ye yükselten Muğlaspor maç fazlası ile Ligde zirveye yerleşti. Muğlaspor’u 6 puanla takip eden Yatağanspor, Kumluca BS, Manavgat Bl, 
Sarayköyspor takımları oldu. 

AdminAdmin