MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLA

Muğla’nın Gururu Emircan Haney “Yılın Okçusu” Seçildi

Muğla’nın Gururu Emircan Haney “Yılın Okçusu” Seçildi
Paylaş:

Muğla bir uluslararası başarıyla daha gururlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu, dünya şampiyonu milli okçu Emircan Haney, Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından halk oylamasıyla belirlenen “Yılın Okçusu” ödülünün sahibi oldu.

Elde ettiği başarıyla hem Muğla’nın hem de Türkiye’nin gururu olan Haney, uluslararası arenada bir kez daha adından söz ettirdi. Daha önce kazandığı dünya şampiyonluğu ile büyük bir başarıya imza atan milli sporcu, bu kez de küresel çapta yapılan oylamada zirveye çıktı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ahmet Aras, “2025 yılında okçulukta tarih yazan, Dünya Şampiyonluğu’nu ülkemize kazandıran sporcumuz Emircan Haney, ‘Yılın Okçusu’ ödülünü de ülkemize getirdi. Bu gururu bizlere yaşatan sporcumuzu ve antrenörümüz Ejder Sözen’i yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren başarılı sporcu, elde ettiği bu önemli ödülle Türk sporuna katkı sunmaya devam ediyor.

Yetkililer, uluslararası alanda kazanılan bu başarının genç sporculara da ilham kaynağı olacağını vurguladı.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.