MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-03-2026 12:54

Muğla’da “Liselerden Gazze’ye Bir Nefes” Panelinin İkinci Oturumu Gerçekleştirildi

Muğla’da “Liselerden Gazze’ye Bir Nefes” Panelinin İkinci Oturumu Gerçekleştirildi

Muğla İl Müftüsü Dr. Rüstem Can’ın takip ettiği ve Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerinde toplumsal duyarlılık ve küresel farkındalık bilincini güçlendirmek amacıyla düzenlenen “Liselerden Gazze’ye Bir Nefes” panelinin ikinci oturumu, Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Panelde, çevirmen, yazar ve aktivist Ayçin Kantoğlu ile avukat ve aktivist Ayşegül Mungan, Gazze’de yaşanan insani dramı uluslararası hukuk, insan hakları ve vicdani sorumluluk perspektifinden ele aldı ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Program, öğrencilerin soruları ve katkılarıyla etkileşimli bir ortamda ilerlerken, gençlerin küresel gelişmelere duyarlı ve bilinçli bir bakış açısı kazanmalarına katkı sağladı. Panel sonunda, İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, panelistlere teşekkür plaketi takdim ederek katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Panel, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi ve gençlerin toplumsal sorumluluk bilincini güçlendiren önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

DenizDeniz