MUĞLA
Giriş Tarihi : 01-03-2023 12:54

Muğla’da 150 Gece Kartalı Deprem Bölgesine Uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen büyük deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yaklaşık 150 bekçi bölgede güvenliği sağlamak amacıyla yola çıktı.

Muğla’da 150 Gece Kartalı Deprem Bölgesine Uğurlandı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde meydana gelen ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen büyük depremin üstünden 23 gün geçti.Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin yaralarını sarmak için destekler devam ediyor.Bu kapsamda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yaklaşık 150 bekçi deprem bölgesinde güvenliği sağlamak ve vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla, görev almak için bölgeye uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde, bekçilere seslenerek konuşma yapan Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, şunları söyledi: “Bugüne kadar eşi benzeri olmayan bir felaketle karşı karşıya geldik. Sizlerden ricamız, teşkilatımızın göz bebeği, gece kartalları olarak hem teşkilatımızı hem de Muğla’mızı en güzel şekilde temsil etmeniz. Şefkatli, merhametli ve yardımseverliğinizi orada en ön planda tutarak en güzel şekilde oradaki vatandaşlarımıza yardımcı olmaya, onların yaralarını sarmaya gayret gösterin. Bundan en ufak bir şüphem yok. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz açık olsun.”dedi.

Öte yandan uğurlama töreninde bulunan bazı personel yakınları gözyaşlarına hakim olamadı, duygu dolu anlar yaşadı. İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da ailelerle yakından ilgilenerek, tesellide bulundu.

AdminAdmin