MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
SİYASET

Muğla Teknopark Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğla Teknopark Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti
Paylaş:

Muğla Teknopark’ın son yıllarda kaydettiği aşamalar, hedefleri, çalışmaları hakkında projeler Muğla Valisi İdris Akbıyık’a iletildi.
Muğla Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Kaçar, Başkan Yardımcısı ve Mutso Başkanı Bülent Karakuş, yönetim kurulu üyeleri Bodrum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Acarlar A.Ş. Başkanı Mevlüt Acar, Ermaş Madencilik A.Ş. Başkanı Mustafa Ercan, Disolar Enerji Başkanı Mehmet Dişcigil, Muğla Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Utkucan Şahin ve Yardımcısı Dr. Fırat Botan Şan Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.
Yaklaşık 50 milyon liralık proje geliri, tamamı nitelikli çalışanları, 300 bin dolarlık ihracatı, Teknogirişimciliği özendiren kuluçka merkezi, Ar-Ge ofisleri ve kısa sürede yakaladığı ivme ile adından söz ettiren Muğla Teknopark’ın son yıllarda kaydettiği aşamalar, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak verimliliği artırıcı projeler istişare edildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.