SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2023 16:24

Muğla DEVA' da Atamalar Gerçekleşti

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden DEVA Partisi ilçe başkanlarının yerine atamalar yapıldı.

Muğla DEVA' da Atamalar Gerçekleşti

Aday adaylık sürecinde DEVA Partisi Muğla İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede aday adayı olan ilçe başkanları yerine Genel Merkez tarafından yapılan başvurular arasında İlçe Başkan Vekili olarak atamalar gerçekleştirildi.

Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden ilçe başkanlarının yerine, Milas'ta Yaşar Yaba, Bodrum'da Elvan Ayhan, Dalaman'da Harun Mıhyaz, Yatağan'da Zafer Kaya göreve getirildi.

Görevleri İlçe başkanlarına DEVA Partisi İl Başkanı Emrah ÇAY ve İl Sekreteri Ömer Bayram tarafından İl binasında düzenlenen programla tebliğ edildi.

Emrah Çay, tebliğ işlemlerinin ardından yaptığı açıklamada, bazı ilçe başkanlarının Aday adayı olduğunu ve bu sebeple bayrağı yeni arkadaşlara verdiklerini dile getirdi. Bunun bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Çay, "Seçimlere çok az bir süre kaldı, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aday adaylarımız müracaatlarını yapmışlardı, ilçe başkanı olanlar görevlerinden ayrıldı, yerine yeni isimler atandı. 14 Mayısa kadar nefes almadan çalışmaya devam edeceğiz ve güzel sonucu 14 Mayıs gecesi hep birlikte kutlayacağız" dedi.

AdminAdmin