MUĞLA
Giriş Tarihi : 18-12-2022 14:26

Muğla Büyükşehir’den Vatandaşa ‘Susuzluk’ Cezası

Muğla’nın birçok ilçesi geçen hafta yaşadığı kuvvetli sağanak yağış nedeniyle sel ve su baskınlarıyla mücadele ederken, Kavaklıdere ilçesinde ise bir mahalle adeta yağmurlu havada susuzluk çekiliyor.

Muğla Büyükşehir’den Vatandaşa ‘Susuzluk’ Cezası

 

Çamlıyurt Mahallesinde su kaynağı bulunmadığını iddia ederek soruna çözüm üretmeyen Büyükşehir Belediyesi,  ilçe belediyesinin sondaj yoluyla açtığı su kaynağını da teslim almayarak vatandaşları susuzluğa mahkum ediyor.

Büyükşehir Belediyesine defalarca başvurmalarına rağmen sonuç alamayan mahalle sakinleri, evlerindeki musluklardan su akmadığı için çeşme, depo ve kuyudan su taşıyor. Mahalle sakinleri, konunun siyaset üstü bir mesele olduğunu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sırf farklı partiden olduğu için ilçe belediyesinin açtığı suyu devralıp şebekeye vermediğini dile getirdi.Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de mahalleye hala tankerler ile su taşındığını, sondaj kuyusunu Kavaklıdere Belediyesi açtığından dolayı Büyükşehir'in bu su kaynağını kullanmadığını söyleyerek Muğla büyükşehir belediyesinden halkımızın yaşadığı bu çağdışı ve basit problemi biran çözmesini veya Kavaklıdere belediyesine devretmesini bekliyoruz dedi.

AdminAdmin