MARMARİS
Giriş Tarihi : 15-02-2023 12:22

Müftülük Görevlileri Deprem Bölgesinden Döndü

Müftülük Görevlileri Deprem Bölgesinden Döndü


Deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım etmek üzere giden Köyceğiz Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesi görevlileri çalışmalarının ardından ilçeye döndü.
Deprem felaketine uğrayan vatandaşlara yardım etmek amacıyla Köyceğiz Müftülüğü'nden giden 11 görevli Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde koordinatör Düzce İl Müftüsü Osman Aydın ile birlikte deprem bölgesinde görev yaptı. Köyceğiz Müftülüğü ve TDV Köyceğiz Şubesi görevlileri deprem bölgesinde yaraları sarmak için canla başla çalıştı. Görevliler cenazelerin teçhiz-tekfin ve defin işlemleri, gelen yardımları dağıtma, çadırları kurma, ailelere ve çocuklara moral motivasyon desteği olmak üzere verilen tüm görevleri  yerine getirdi. Görevlerini tamamlayıp dün Köyceğiz'e dönen Müftülük ve TDV personelini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz,İlçe Emniyet Müdürü,İlçe Jandarma Komutanı ,İlçe Milli Eğitim Müdürü,İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü,İlçe Gençlik Müdürü  ve Müftülük personelleri karşıladılar.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinden dönen görevliler deprem bölgesindeki durumlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Büyük acıların yaşandığını anlatan görevliler, devletin her şeye hakim olduğunu, milletin yardımlarının depremzedelere ulaşmakta olduğunu belirttiler. Köyceğiz Kaymakamı Maslak; “ Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla gönüllü olarak görev yaptınız. Görevinizi tamamlayıp Köyceğiz'e döndünüz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

AdminAdmin