MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

MİTSO Üyeleri Mesleki Eğitimden Daha Fazla Yararlanacak

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince oda üyelerinin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.

MİTSO Üyeleri Mesleki Eğitimden Daha Fazla Yararlanacak
Paylaş:

İmzalanan protokol için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gıda teknolojisi alanında Zeytin İşleme dalında ücretsiz olarak kalfalık ve ustalık belgeleri hakkında sınav ve belgelendirme hizmeti vermek için üyelerimizle buluştular.

Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Öz, Müdür Baş Yardımcısı Naciye Gürbüz, Müdür Yardımcısı Mehmet Çaparlar zeytin ve zeytinyağı alanında faaliyet gösteren oda üyelerimizle zeytinyağı üretim standartları ve belgelendirme süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, toplantının açılış konuşmasında Zeytinyağı üreticilerimize kalfalık ve ustalık belgesini ücretsiz olarak alabileceklerini her fabrika sahibinde bu belgelerin olması gerektiğini ve tüm üyelerimize süreç boyunca yardımcı olacaklarını belirtti.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.