MİLAS
Giriş Tarihi : 26-10-2022 19:22

MİTSO TBMM'DE...

MİTSO TBMM'DE...

MİTSO TBMMDE...
MUĞLA MİLLETVEKİLLERİNE 25 MADDELİK DİLEK VE ÖNERİLER SUNULDU.

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının yeni belirlenen meclis ve yönetim kurulu üyeleri Ankarada,
T.B.M.M’ndeki Muğla milletvekillerini ziyaret ederek üyelerinin ve yörenin sorunlarını içeren ve 25 madden oluşan dileklerini ve önerilerini bir rapor halinde sundu.
MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile MİTSO
meclis ve yönetim kurulu üyeleri, T.B.M.M.deki Muğla Milletvekillerini ziyaret etti. Muğla
Milletvekillerine oda üyelerinin ve yörenin sorunlarıyla ilgili dilek ve önerilerden oluşan 25 maddelik bir rapor sunan MİTSO yöneticileri, milletvekillerini 12 / 13 Ekimde Milasta yapılacak 8. Zeytin Hasat Şenliğine davet etti.
Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Suat Özcan, Burak Erbay ve Süleyman Girgini
T.B.M.M.deki çalışma odalarında ziyaret eden MİTSO yöneticileri ziyaretleri anısına
milletvekillerine üzerinde Milasın tarihi eserlerinin yer aldığı bir anı tabağı armağan etti. Muğla milletvekillerinden M. Yavuz Demir, Mürsel Alban ve Metin Ergunun mazeretleri nedeniyle T.B.M.M.de bulunamayışı üzerine MİTSOnun hazırladığı raporlar ve 8. Zeytin Hasat Şenliği davetiyeleri yardımcılarına teslim edildi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, T.B.M.M.de Muğla milletvekillerine
yaptıkları ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada Seçim sürecinde ziyaret ettiğimiz, görüştüğümüz üyelerimizin dilekleri ve talepleri doğrultusunda bir rapor hazırladık. Oda yönetimimizin de görüş ve önerilerinden oluşan raporlarımızı Muğla milletvekillerimize teslim ettik. Aynı zamanda kendilerini bu yıl 8incisini yapacağımız Milas Zeytin Hasat Şenliğine davet ettik dedi.

AdminAdmin