MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

Minik Bebek Toprakcan Doğruyol Hayatını Kaybetti

Minik Bebek Toprakcan Doğruyol Hayatını Kaybetti

Minik Bebek Toprakcan Doğruyol Hayatını Kaybetti
Paylaş:

Milas’ta Yıldırım ve Fatma Doğruyol çiftinin 31 Mart 2023 tarihinde Down sendromlu olarak dünyaya gelen bebekleri Toprakcan Doğruyol, geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Toprakcan Doğruyol, doğuştan gelen Down sendromu’nun yanı sıra kalp yetmezliği sorunuyla da mücadele ediyordu. Ailesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan minik bebek, kalp yetmezliği nedeniyle acil bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası bir hafta yoğun bakımda kalan Toprakcan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Cenazesi, Adil Ağa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Milas şehir mezarlığına defnedildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.