SPOR
Giriş Tarihi : 15-05-2024 12:58

Milli Boksörler Fethiye'de Kamp Yapıyor

Milli Boksörler Fethiye'de Kamp Yapıyor

2024 Paris Olimpiyatları'nda  ay yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksörler  Tuğrulhan Erdemir, Kaan Aykutsun ve Samet Gümüş, Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol öncülüğünde  Fethiye'de kampa girdi.
Milli Boksörler Tuğrulhan Erdemir, Kaan Aykutsun ve Samet Gümüş  Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol eşliğinde Fethiye’ye gelerek 2024 Paris Olimpiyatları için kampa girdiler. Türkiye’ye altın madalya ile dönmeyi hedefleyen  milli boksörler, yaklaşık bir hafta boyunca Orka otellerinde yoğun tempo ile kamp yapacak olduklarını belirttiler.Kamp sürecinde Muğla Türk ekipleri olarak ziyaret ettiğimiz milli boksörlerimiz kamp sürecini mikrofonlarımıza aktardılar.
Paris’ten Türkiye’ye dönerken altın madalya ile dönmek istediğini aktaran Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, “ Paris 2024 Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edeceğim. Sırbistan’da yapılan şampiyonada 3. oldum. Burada Orka otellerinde toparlama kampı yapıyoruz. Ercan Torunoğulları bize büyük destek sağlıyor. Antrenmanlarımıza katılıyor. Temmuz ayının 18’inde olimpiyatlara gidiyoruz. Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ülkemize altın madalya getirmek istiyorum.”
İtalya'nın Busto Arsizio kentinde düzenlenen 1. Dünya Olimpiyat Kota Elemeleri'nde erkekler 80 kiloda mücadele ederek kota kazanan  ve Paris 2024 Olimpiyatlarına katılmaya hak kazanan milli boksör  Kaan Aykutsun, Fethiye’de kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirterek, “ Paris 2024 Olimpiyatlarına oldukça iyi çalışıyoruz. Sabah ve akşam seansları olmak üzere günde 4 veya 5 saatlik antrenman sürecimiz oluyor.  Amacımız ülkemize dönerken altın madalya ile dönmek” diye konuştu. 
10 yıldır boksörlük yaptığını aktaran Milli boksör Samet Gümüş, “Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Fethiye kampımız devam ediyor. Buradan sonra olimpiyatlar öncesi 3 kampımız daha var. İnşallah tüm kamplarımızı güzel geçirerek, ülkemize altın madalyayı getireceğiz” ifadelerinde bulundu.
Fethiye’de ilk kez kampa girdiğini belirten Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol, “Fethiye’ye ilk kez geliyorum. Burası çok güzel biryer. Orka otellerinde milli takım kampını yapıyoruz. Karşılaşmalara iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sırbistan’da yapılan şampiyona da ise iyi dereceler yapıldı. Bir hafta daha burdayız. Karslı hemşerimiz iş insanı Ercan Torunoğulları’na da bizi davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi. 
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise, “İlçemizde milli boksörlerimize ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu sporcularımızla gurur duyuyoruz. Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Fethiye’de güzel bir kamp süreci geçiriyorlar. İnşallah bu yılda ülkemize güzel derecelerle döneceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. 


Milli boksörleri Fethiye’ye davet ederek tesislerinin kapısını milli takım oyuncularına açan Orka Otelleri sahiplerinden Ercan Torunoğulları, “Milli takımımızı Fethiye’de misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Orka Grup olarak elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek olmaya çalışıyoruz. Olmaya da çalışacağız. Şimdiden milli sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin