GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2023 15:18

Milletvekilleri Demir ve Gökcan deprem bölgesinde:

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremler sonrası Gaziantep'te afet mağdurlarını ziyaret etti.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan deprem bölgesinde:

İslahiye ilçesinde, Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrasında incelemelerde bulunan Demir ve Gökcan, depremin vurduğu kentte AFAD'ın süratle kurduğu çadırkentleri de ziyaret ederek, depremzedeleri dinledi.

"ZORLUKLARI BERABER YENECEĞİZ"

Milletvekili Demir ve Gökcan, devletin tüm imkanlarının seferber edilmiş durumda olduğuna dikkati çekerek, "Bölgedeki depremzedelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda bölgedeki koordinatör valimiz ve Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı ile Belediye Başkanlarımızla görüşmeler yaptık. Hep birlikte  zorlukları yeneceğiz." ifadelerini kullandı.

İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremde yakınlarını kaybeden vatandaşları ziyaret eden Demir ve Gökcan taziyelerini iletti.

"YARALARI HIZLA SARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Depremde vefat edenler için dua eden milletvekilleri, yaptıkları açıklamada, şunları kaydetti:

"Depremde evleri kullanılmaz hale gelen depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Canla başla bir can kurtarabilmek için seferber olan sağlık ve kurtarma ekiplerimize teşekkürlerimizi ilettik. Bu zor günleri birlikte yeneceğiz. Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz. İslahiye’ye bağlı Yesemek Mahallemizde yaşayan afet mağduru vatandaşlarımızı AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Müslüm Yüksel ile birlikte ziyaret ettik. Bölgede temel ihtiyaçlar giderilmiş durumda ve alandan aldığımız talepleri Koordinasyon merkezimizde çözüme kavuşturuyoruz. Burada büyük bir seferberlik içindeyiz. Devletimizin öncülüğünde milletimizin adeta tüm unsurları yaraları hızlıca sarmak için var gücüyle çalışıyoruz. Türkiye tek yürek."

AdminAdmin