SİYASET
Giriş Tarihi : 10-08-2022 15:52

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “KAPANAN PTT ŞUBELERİNİ TEKRAR AÇIYORUZ”

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “KAPANAN PTT ŞUBELERİNİ TEKRAR AÇIYORUZ”



AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, vatandaşların talebi üzerine, kapanan PTT şubelerinin tekrar açılacağını bildirdi.
Milletvekili Gökcan yaptığı yazılı açıklamada, yükü ve işlem azlığından dolayı kapanan PTT şubelerinin eniden" class="taglink" title="yeniden Haberleri">yeniden açılması, kapanan şubelerin en azından haftada bir iki gün açık kalması veya mevcut şubelerin kapatılmaması yönünde vatandaşlardan ve teşkilatlardan gelen yoğun talepleri takip ettiklerini belirtti.
PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ile görüşerek gelen talepleri ilettiklerini ifade eden Gökcan, “PTT Genel Müdürümüz taleplerimizi olumlu değerlendirdi. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Gökcan, PTT şubelerinin verimli çalışabilmesi açısından vatandaşların kargo, fatura ödeme ve hizmet verilen diğer alanlarda da açılan PTT şubelerini kullanmalarının önem arz ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:
“Muğla PTT Başmüdürlüğü dâhilinde şu an için hizmet vermekte olan Seydikemer ilçesi Eşen ve Seki, Dalaman ilçesi Atakent, Fethiye ilçesi Ölüdeniz ve Yunus Emre (Günlükbaşı), Üzümlü (Yeşil Üzümlü) Kavaklıdere ilçesi Çayboyu ve Menteşe Ortaca ilçesi Sanayi Şubeleri kapatılmayarak hizmetlerine devam edecektir. Milas ilçesi Bafa,  Menteşe ilçesi Yeşilyurt, Seydikemer ilçesi Kadıköy Şubeleri ise haftanın bir günü çalışacaktır. Tekrar hizmete açılacak olan Milas/Bafa, Menteşe/Yeşilyurt ve Seydikemer/Kadıköy şubelerinin faaliyete geçirilmesine kadar geçecek sürede PTT Mobil Şube ile hizmetlerimizin verilmesi sağlanacaktır. Kıymetli hemşerilerimize hayırlı olsun.”

AdminAdmin