MİLAS
Giriş Tarihi : 13-03-2023 05:16

Milletvekili Demir Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Selimiye ilçesi sakinleriyle bir araya geldi. Milas ilçe başkanı Emin Çelik ve parti üyeleriyle gerçekleşen toplantı, Selimiye kapalı pazar yerinde düzenlendi.

Milletvekili Demir Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Selimiye ilçesi sakinleriyle bir araya geldi. Milas ilçe başkanı Emin Çelik ve parti üyeleriyle gerçekleşen toplantı, Selimiye kapalı pazar yerinde düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşılan toplantıda, Milletvekili Demir, Selimiye sakinlerinin sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı.

Toplantı sonrasında Selimiye sokaklarında gezerek esnafları da ziyaret eden Milletvekili Demir, vatandaşlarla yakından ilgilendi ve sorunlarıyla ilgili çözüm önerileri sundu. Selimiye halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Milletvekili Demir, herkesle tek tek ilgilendi ve sorunlarını dinledi.

Selimiye sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Demir'in ziyareti, bölge halkı tarafından olumlu karşılandı. Selimiye ilçesi sakinleri, Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, benzer ziyaretlerin devamını umut ettiklerini ifade ettiler.

AdminAdmin