YATAĞAN
Giriş Tarihi : 03-05-2023 23:51

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ 14 Mayıs’ta zafer Ak partinin olacak’’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Yatağan ilçesinde esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ 14 Mayıs’ta zafer Ak partinin olacak’’

14.0pt">AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarına hız kazandırdı. Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan çalışmalarını Yatağan ilçesinde sürdürdü. Yatağan ilçesinde Milletvekili Adayı Tan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinleyen Tan, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için desteklerini talep etti.

‘’Yatağan bizim yüzakımız’’

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, "Yatağan ilçesinde esnaf ziyaretindeyiz, vatandaşın güler yüzünü görüyoruz. Kendilerinden çok güzel tepkiler alıyoruz. Bize ilettikleri sorunların notlarını alıyoruz. Vatandaşla beraber bu süreci yürüteceğiz. Benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla vatandaşın tepkisi güzel. İnşallah sonucu da bizim için hayırlı olur" dedi.

Beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Tekin, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve mahalle başkanları ile birlikte Bozarmut, Akgedik, Karakuyu, Madenler ve Bahçeyaka mahallesindeki kahvehanelerde mahalle halkıyla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’14 Mayıs’ta zafer Ak partinin olacak. Ben bunu sahada görüyorum’’ dedi.

AdminAdmin