SPOR
Giriş Tarihi : 17-08-2023 13:36

MİLAS SPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

MİLAS SPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

MİLAS SPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Süper Amatör Lig'de ilçemizi temsil eden Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor'un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

 

 

Milas Belediyesi Milas Spor olarak Mor Beyaz renklerle ve yeni amblemiyle Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Milas Belediyesi Milas Spor ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda başlayacak olan sezon öncesinde planlamalar yapılarak, görev dağılımı gerçekleştirildi.

 

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın Kulüp Başkanlığını yapacağı Milas Belediyesi Milas Spor'da görev dağılımı şu şekilde oluştu;

Cemil Zeybek : Başkan Yardımcısı

Tuncay Karaca :Başkan Yardımcısı

Zekai Korkmaz : Genel Sekreter

Ümit Demirbacak : Sayman

Cihan Solmaz :Genel Kaptan

Halil Mutlu : Üye

Harun Reşit Çavuşoğlu : Üye

M.Murat Yazar : Üye

Ahmet Filiz :Üye

Sinan Ozan : Üye

Mehmet Besli : Üye

Yasin Erol : Üye

Önder Körük :Üye

Çağlar Koban :Üye

 

 

Milas'a yakışan hedefli bir takım oluşturmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz...

 

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Milas Belediyesi Milas Spor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; İlk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirerek, görev dağılımımızı yaptık. Mor Beyaz renklerle Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımımız hem Milas'ımızı en iyi şekilde temsil etmek hem de şampiyonluk yaşayarak, bir üst lige yükselme hedefiyle liglerde mücadele edecek. Teknik ekip ve futbolcu kadromuzu oluşturmak için çalışmalarımıza yarından itibaren başlıyoruz. Milas'a yakışan hedefli bir takım oluşturmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Takımımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, yolun sonunun şampiyonluk olmasını temenni ediyorum" dedi.

AdminAdmin