MİLAS
Giriş Tarihi : 27-04-2023 12:14

MHP’li Kiriş: ‘’Muğlalıları Mahçup Etmeyeceğim’’

MHP Muğla Milletvekili Adayı Mevlüt Kiriş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kiriş, “Vatandaşımızın teveccühünü kazanmış, güveni almış Genel Başkanım Devlet Bahçeli beyin arkasında yürümek bizlere nail oldu. İnşallah genel başkanımızı ve Muğlalıları mahcup etmeyeceğim” dedi.

MHP’li Kiriş: ‘’Muğlalıları Mahçup Etmeyeceğim’’

İçme Mahallesi’nden başlattığı seçim çalışmaları kapsamında, Savran, Baharlı, Ağaçlıhöyük, Gökçeler, Kuzyaka, Konak, Ören, Selimiye, Mumcular, Bahçeburun, Gökseki, Sarıkaya, Kızılcayıkık, Kırcağız mahallelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Muğla Milletvekili Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş’e, MHP Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Milas Ülkü Ocağı Başkanı Savaş Ergül, Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek ve partileri eşlik etti.

Yapmış olduğu mahalle toplantılarında Muğla genelinde 22 siyasi partinin 155 milletvekili adayı ile seçimlere katıldığını ifade edip, kendisinin özellikle kırsal mahallelerde yaşayanlar için ayrıcalıklı bir vekil adayı olduğunu belirten Kiriş, “Dağdaki yörüğüde çobanı da iyi bilen ve tanıyan, ovada pamuk toplayıp, tütün çapalayan, dağda zeytin toplayan, yapmış olduğum veterinerlik mesleği ile de kırsal mahallerde ikamet edenlerle daha çok ilişki içerisinde olan, köylü ile iç içe yaşamış, köylünün derdiyle dertlenmiş bir adayım.

Bizim insanlarla olan bu bağımız, iletişimimiz sadece adaylıkla alakalı değil. Adaylık süreci öncesinde de gecesinde, gündüzünde, düğününde, cenazesinde insanlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. İnsanımız oylarını verirken mutlaka bazı unsurları göz önünde bulunduracaktır. Unsurların birçoğunun karşılığı da Allah’a şükür bizde mevcut. Allah nasip ederse Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 100. yılında Milaslılar bu doğrultuda adayını meclise gönderecek” dedi.

Bir yörük çadırında dünyaya geldiğini, üniversiteye kadar o çadırda büyüdüğünü dile getiren Kiriş, “2011 yılında Mehmet Kara başkanımın önderliğinde Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği’ni kurduk. Derneğimiz aktif olarak varlığını sürdürüyor. 2016 yılından itibaren ise derneğin başkanlık görevini üstlendim. 2013 yılında partimizin kurucu başkanlarından Mehmet Kocabaş, yönetime girmemi istedi. Dönemin ilçe başkanı Murat Yıldırım’ın önderliğinde ilçe teşkilatı ile tanıştık. O günden bugüne bu rozeti gururla, şerefle taşıyorum. 2014 yılında ise belediye meclis üyeliğini yapmam istendi. İki dönemdir de meclis üyeliği görevimi, milletvekili adaylık başvurusuna kadar layıkıyla yapmaya çalıştım. Partimizin verdiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Öte yandan Türk Veterinerler Birliği Muğla temsilcisiyim” dedi.

MHP’nin Muğla’da oy oranlarını yükselttiğini de ifade eden Kiriş, “Vatandaşımızın teveccühünü kazanmış, güveni almış Genel Başkanım Devlet Bahçeli beyin arkasında yürümek bizlere nail oldu. İnşallah genel başkanımızı ve Muğlalıları mahcup etmeyeceğim. Cumhurbaşkanlığı’nda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisine oy istiyoruz” dedi.

AdminAdmin