MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-04-2023 11:47

MHP'den "Bereket sofrasında gönül birliği" iftarı

MHP'den



MHP Muğla İl Başkanlığınca "Bereket sofrasında gönül birliği" temasıyla depremden etkilenen vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında düzenlenen programa Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da katıldı. 
İl Başkanı Oğuz Akarfırat, burada yaptığı konuşmada, 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında ellerinden geleni, gerek afet bölgesinde gerekse Muğla'dq misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışarak bir nebze yaralarına derman olma amacıyla tüm teşkilat ile yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.
Akarfırat, şunları kaydetti:
"Genel Başkanımızın talimatlarıyla başlayan Bereket Sofrası – Gönül birliği iftar programımıza hoşgeldiniz. Bugün de bu hayırlı, huzurlu, bereketli iftar sofrasında siz değerli depremzede misafirlerimizle teşkilat mensupları yan yana gelip bir gönül sofrası kurmak amacıyla bir araya geldik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

AdminAdmin