MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-04-2023 00:36

MHP ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR…

MHP ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR…

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları adeta gezmedik yer, çalınmadık kapı bırakmıyor…

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Özlem Balcı ve Ertuğrul Avcı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seydikemer Sahil Ceylan ve Ören Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Adayları yoğun ilgiyle karşılandılar. Mahalle sakinleriyle buluşma programına MHP Milletvekili adaylarının yanı sıra MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Sahil Ceylan Mahalle Muhtarı Bekir Gedik ve Ören Mahalle Muhtarı Şahin Ekinci katıldı. Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşmanın ardından Milletvekili Adayları mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinledi. Adaylar vatandaşları 4 Mayıs tarihinde yapılacak olan MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Muğla Mitingine davet etti.

 

SAHİL CEYLAN’LILAR ÖZ EVLATLARINI BAĞRINA BASTI…

MHP’den Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Özlem Balcı mahallesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Seydikemer ilçesine bağlı Sahil Ceylan Mahallesini ziyaret eden Özlem Balcı ve Ertuğrul Avcı,Bayramlaşmanın ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti. Milletvekili seçimlerinlerinde MHP’ye destek istedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Balcı, yaptığı açıklamada; “ Gönülden gönüle sevgiyle dokunabilmek çok güzel bir duygu. Doğup büyüdüğüm mahallemle hiçbir zaman bağımızı koparmadık. Bu yüzden bugün bizlerin gücüne güç katarak inandığımız dava uğruna mücadelemizi daha azimli hale getirdiler. Hep birlikte el ele, kol kola vererek bu mücadelemizden alnımızın akıyla çıkacağımızdan hiçbir şüphem yok. Kalplerini bizlere açan, desteklerini esirgemeyen tüm Sahil Ceylan halkına çok teşekkür ediyorum. İnşallah tüm Muğla’mızınGazi Meclisimizde güçlü sesi olacağım” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYI ERTUĞRUL AVCI ; “ CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİDİR “

 

MHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Ertuğrul Avcı, seçim çalışmaları kapsamında Sahil Ceylan Mahalle sakinleriyle buluştu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim hakkında bilgi aktaran AVCI yaptığı söyleşide Cumhur ittifakının önemine vurgu yaptı.

AVCI; “ Cumhur ittifakı bu ülkenin geleceğidir. Özellikle evlatlarımızın geleceği konusunda bir seçim yapmak üzere sandığa gideceğiz. Bizlere burada göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı anlıyorum ki halkımız sandıktan Cumhur İttifakını çok daha güçlü çıkarak. Adayımız belli, kararımız net. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edeceğiz inşallah. MHP olarak Meclisimizde sizlerin desteği ile güçlü bir şekilde yerimizi alacağımızdan da hiçbir şüphem yok. Gazi meclisimizde Muğla’mız için var gücümüzle çalışmak için oylarınıza talibiz. Şimdiden desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin Vatanımıza, Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

 

Sahil Ceylan Mahallesi ziyaretini sonlandıran MHP Milletvekili Adayları Özlem Balcı ve Ertuğrul Avcı, seçim çalışmaları kapsamında Ören Mahallesine geçerek vatandaşlarla buluştular. Ören Mahalle sakinlerinin coşkulu karşılamasıyla karşılaşan Milletvekili Adayları memnuniyetlerini dile getirdiler. Adaylar Bayramlaşmanın ardından Mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını dinledi.

ÖZLEM BALCI; “ ÖREN BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ “

Milletvekili Adayı Balcı, Ören halkının gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı.

“ Parlamentoda sizlerin sesi olacağım. Bölgemizin sorunlarına çözüm bulmak için var gücümle çalışacağım. Balık üreticilerimizin ve Ören mahalle sakinlerimizin oluşan sorunlarını hazırladığımız projelerimizi hayata geçirerek en kısa sürede çözeceğiz. Birlikte el ele verirsek çözemeyeceğimiz sorun kalmayacak. Şimdiden tüm destek veren kardeşlerime, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ediyorum.”

ERTUĞRUL AVCI; “ MECLİSTE HEPİMİZ HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ “

Ören Mahalle sakinleriyle buluşmanın mutluluğuna değinen Avcı, yaptığı açıklamada;

“ Kıymetli hemşerilerim, bugün sizlerle buluşmanın mutluluğunu paylaşıyorum. Göstermiş olduğunuz samimi ilgiye çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz zorlu bir sınavdan geçiyor. Bir yandan terör örgütlerinin ağzına bakanlar, diğer yandan Vatan ve Millet uğruna bu yola baş koyanlar. Bu seçim hepimiz adına büyük öneme sahip.  Cumhur ittifakı ülkemizin gerçekleştirmek istediği hedeflere emin adımlarla yürümektedir. Güçlü Türkiye sloganıyla çıktığımız bu yolda bir çok başarılara imza attık. İnşallah bunun devamı gelecek. Sizlerden her zamankinden daha çok güçlü destek istiyoruz. İnanıyorum ki bu yolda bizlerden desteğinizi eksik etmeyeceksiniz. MHP’nin Meclisimizde daha fazla Milletvekiliyle yerini alması çok önemlidir. Bende bölgenizden aday olan kardeşiniz olarak oylarınıza talibim. Her zaman sizlerle birlikte olarak varsa sorunlarımızı hep birlikte çözebilmek için elimden geleni yapacağım. Bizleri bağrına basan siz değerli halkımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin