SİYASET
Giriş Tarihi : 14-04-2023 05:31

MHP Adayları Kavaklıdere’yi Ziyaret Ettiler

MHP Muğla Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere'de yoğun bir program yürüttüler.

MHP Adayları Kavaklıdere’yi Ziyaret Ettiler

Programa MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kavaklıdere İlçe Başkanı da katıldı. Adaylar, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir'i, Kavaklıdere ilçe teşkilatı'nı ve esnafı ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

MHP Muğla Milletvekili adayları arasında yer alan Özlem Balcı, Ertuğrul Avcı, Mevllüt Kiriş, Abdülkadir Tekin, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar ve Neslihan Doğangül Önder, ziyaret ettikleri esnaflarla bir araya gelerek kendilerini tanıtarak, projelerinden bahsettiler.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirecek, adayların Kavaklıdere ilçesi için yapacakları önemine vurgu yaptı.

MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ ta yaptığı konuşmada, MHP'nin hizmet anlayışı ve seçim vaatleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Adaylar, Kavaklıdere'de gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, seçim sürecinde vatandaşın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çözüm ve projelerini vatandaşa aktarılmasında il ve ilçe teşkilatına teşekkür ettiler.

AdminAdmin