SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2024 01:07

MHP ADAYI KARS'TAN  ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, seçim çalışmalarına hızlı başladı.  Geçtiğimiz günlerde adaylığı açıklanan MHP Sivas Belediye Başkanı Adayı Reha Kars  ilk ziyaretini Sivas Ülkü Ocakları’na yaptı. Kars; “Ülkü Ocakları, yetiştiğimiz irfan mektebi, her günü bir asra bedel olan yaşanmış 60 yılı aşkın müşahidi ve Türk milletinin sevdasıdır. Türk – İslam davasına gönül vermiş millet iradesidir” dedi. 

MHP ADAYI KARS'TAN  ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

 

BAŞKAN KALKAN; “REHA BAŞKANIMIZA ÇIKMAŞ OLDUĞU BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Kars ve beraberindeki Heyet, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışması kapsamında Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Rıfat Kalkan'ımakamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kalkan, Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars'a başarılar diledi.
KARS; “ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK – İSLAM DAVASINA GÖNÜL VERMİŞ MİLLET İRADESİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars da ziyarette yaptığı konuşmasında, kendilerini kabulünden dolayı Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Rıfat Kalkan'a teşekkür ederek; “Ülkü Ocakları, yetiştiğimiz irfan mektebi, her günü bir asra bedel olan yaşanmış 60 yılı aşkın müşahidi ve Türk milletinin sevdasıdır. Türk – İslam davasına gönül vermiş millet iradesidir” dedi.

 

Harun demirel Harun demirel

Harun