YATAĞAN
Giriş Tarihi : 03-05-2023 13:00

Mete: ‘’Yatağan Türkiye Yüzyılı’na Hazır’’

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Mete: ‘’Yatağan Türkiye Yüzyılı’na Hazır’’

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milletvekili Adayı Ali Tekin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Mete önce Yatağan sanayi esnafıyla bir araya geldi ve hayırlı işler diledi. AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Yatağan sanayi esnafı ziyareti sırasında şunları söyledi: "Yatağan ilçemizde sanayi esnafımızın dertleri ve sorunları bizim için önemli. Esnafımızın işlerini kolaylaştırmak, iş hacimlerini artırmak için AK Parti iktidarında yeni projeler hayata geçireceğiz. Esnafımızın karşılaştığı sorunlarla ilgili çözümler üreteceğiz. Sanayi esnafımızın her zaman yanındayız." dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Yatağan Devlet Hastanesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada: "Yatağan Devlet Hastanesi, ilçemizin en önemli sağlık merkezlerinden biri. Sağlık hizmetlerinin kalitesi ve erişilebilirliği ilçemizde büyük önem taşıyor. AK Parti iktidarında sağlık hizmetlerinin ne kadar geliştiğini hep birlikte gördük daha da geliştirilmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi bir sağlık hizmetine erişebilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Hastanemizde görev yapan sağlık personelimiz de büyük bir özveriyle çalışarak hizmet veriyorlar. Kendilerine de tekrar teşekkürlerimi iletiyorum." İfadelerini kullandı.

Kadem Mete ayrıca Minibüsçüler Kooperatifi, Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Kamyoncular Kooperatifi başkan ve yönetimleri ile bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yatağan'a nefes kazandıracak projelerden biri olan Millet Bahçesi'ni de ziyaret eden Mete, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte projenin ilerleme durumu hakkında bilgi aldı.

Kadem Mete, Yatağan Millet Bahçesi ziyaretinde şunları söyledi: "Yatağan Millet Bahçesi, ilçemizdeki halkın sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabileceği güzel bir mekân olacak. Bu proje, ilçemize nefes aldıracak, halkımızın kaliteli zaman geçirmelerine imkân sağlayacak. İnşaatının tamamlanmasının ardından burada çocuklarımızın oyun oynayabileceği, ailelerin piknik yapabileceği, gençlerin spor yapabileceği modern tesisler yer alacak. Yatağan Millet Bahçesi, Yatağan'ın marka değerine katkı sağlayacak önemli bir projemizdir." dedi.

Son olarak, Kadem Mete Katrancı, Bozöyük ve Gökpınar Mahalleleri'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi göstererek katılım sağladığı ziyaretler sırasında Mete, Mahalle sakinlerine projelerinden ve AK Parti'nin vizyonundan bahsetti.

AdminAdmin