MUĞLA
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:06

Mete ve Tekin Yatağan'da Seçim Çalışmasına Devam Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete ve Ali Tekin, Muğla’nın Yatağan ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürdü.

Mete ve Tekin Yatağan'da Seçim Çalışmasına Devam Etti

 

Mete ve Tekin, Yatağan Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’le birlikte oda ve kooperatif başkanları, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Merkez mahallelerde esnaf ziyaretleri yapan Mete ve Tekin, Yatağan Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve sanayi esnafını ziyaret ederek hasbihal etti.

Mete ve Tekin, Yatağan Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun ve şifa dileklerini ilettiler.

Yatağan Millet Bahçesi’ndeki çalışmalarını inceleyen Mete ve Tekin, çalışanlara kolaylık diledi.

Mete ve Tekin, Katrancı, Bozüyük ve Gökpınar Mahallelerinde halk buluşması programında bir araya gelerek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp kucaklaştı.

Vatandaşlara hitap eden Mete, seçimlerin ülkenin imarının ve projelerinin devam mı edileceği yoksa yok edileceğinin kararının verileceği bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

Mete’ye, Yatağan programında, Yatağan Ak Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin