MUĞLA
Giriş Tarihi : 29-05-2023 16:01

Mete: “Hepimiz kazandık”

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin ardından teşekkür mesajı yayımladı.

Mete: “Hepimiz kazandık”

Mesajında, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginin her geçen gün arttığına dikkati çeken Mete, birlik beraberlik vurgusu yaptı. 
“HEPİMİZ KAZANDIK” 
Milletvekili Mete mesajında, seçim kararının alındığı tarihten itibaren demokrasinin gereğini yerine getirmek üzere milletin huzuruna çıktıklarını, bu süreçte Muğla’da da birçok aileye misafir olup, birçok esnafın kapısını çaldıklarını anımsattı.
Sokaklarda ve meydanlarda gençlerle, hanım kardeşleriyle buluştuklarını, işçiden, emekçiye, memurdan, iş insanına birçok kişiyle bir araya geldiklerini belirten Mete, “Bizlere gönül kapılarını ardına kadar açan, tebessümü yüzlerinden eksik etmeyen, ellerini sıktığımızda o sıcaklığı bizlere hissettiren her bir hemşerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bir kez daha gördük ki milletimizin AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi her geçen gün artmaktadır. Gün birlik olma günüdür. Gün Muğla’mız için canla başla hizmet üretme, sorun çözme günüdür. Sonuçlar göstermiştir ki ülkemiz kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır, sevgi dili kazanmıştır.” ifadelerini kullandı. 
“TÜRKİYE YÜZYILI HEPİMİZİN GAYRETLERİ İLE ŞEKİLLENECEKTİR”
Mete, milletvekilliğinin ulvi bir görev olduğunu belirterek, şunları aktardı:
“Umut ediyorum ki önümüzdeki dönem çok daha güzel bir dönem olacaktır. Bugün artık Türkiye Yüzyılı başlıyor.  Emeği olan her bir vatandaşıma, şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilliği gibi ulvi bir görevin sorumluluğunun farkında olduğumu ifade ederken, Muğlalı hemşerilerimizin her zaman yanında olduğumu da belirtmek istiyorum. Huzur ve güven içerisinde gerçekleşen seçimlerde sandığa gidip iradesini yansıtan aziz vatandaşlarımıza, görev alan sivil veya kamu tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bir kez daha ifade ediyorum ki Türkiye Yüzyılı hepimizin gayretleri ile şekillenecektir. Birliğimiz en büyük güvencemizdir. Seçim sonuçlarının ülkemize ve Muğla’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.”

AdminAdmin