MUĞLA
Giriş Tarihi : 17-01-2023 14:39

Merkez Taşra Buluşması Muğla’da gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz’ın katıldığı "Merkez Taşra Buluşması"nda ilk olarak MSKÜ Vip Salonunda ilçe müftülüklerinin sunum toplantısı yapıldı.

Merkez Taşra Buluşması Muğla’da gerçekleştirildi

13 ilçe müftüsünün faaliyet sunumu yaptığı toplantıya İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdulazizoğulları, Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Aydın da katıldı.
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, sunumlar dolayısı ile ve hizmetlerdeki özverili çalışmalar için başta İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere tüm ilçe müftülerine teşekkür etti.
Programın ardından Mskü Atatürk Kültür Merkezine geçen Merkez Taşra Buluşması heyeti, buradaki A Salonunu yoğun bir şekilde dolduran Muğla Taşra Teşkilatında çalışan personelle bir araya geldi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Fethiye Vaizi Muhammer Gökmen’in okuduğu Kur’an tilaveti ile devam etti.
"Biz Siziz” sinevizyon gösterisinin ardından açış konuşması yapan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, uzaktan ve yakından salonu dolduran İl Müftülüğü’ne bağlı taşra teşkilatlarında hizmet eden personele teşekkür etti.
Aidiyet duygusuna vurgu yapan Müftü Çapçı, Diyanet camiasında bulunmanın ve hizmet etmenin öneminden bahsetti.
Daha sonra personele hitap eden Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ise Muğla’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve güzel çalışmalar yapılmasından dolayı başta İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere, ilçe müftülerine ve tüm din görevlilerine teşekkür etti.
Konuşmasının ardından Çapçı, Pusmaz’a çiçek takdiminde bulundu.
Programda son bölüm ise soru çevap kısmından oluştu.

AdminAdmin