MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MENTEŞE

Menteşe Belediyesinden Depremzede Kadınlara 8 Mart Kahvaltısı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ortaca etkinlikleri çerçevesinde Menteşe Belediyesi tarafından Menteşe’de misafir edilen depremzede kadınlar Atapark’ta sabah kahvaltısında ağırlandı.

Menteşe Belediyesinden Depremzede Kadınlara 8 Mart Kahvaltısı
Paylaş:

Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilde yaşanan yıkım sonrası Muğla’nın Menteşe ilçesinde misafir edilen depremzede kadınlar için Menteşe Belediyesi tarafından Atapark’ta kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Turgutreis Öğrenci Yurdunda misafir edilen kadınlar için düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’de katıldı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Büyükşehir ve Menteşe Belediye Başkanları masaları tek ek dolaştılar.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MENTEŞE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.