FETHİYE
Giriş Tarihi : 09-02-2024 15:07

MEMLEKET PARTİSİ FETHİYE’DE SAATCI’YI DESTEKLEME KARARI ALDI

MEMLEKET PARTİSİ  FETHİYE’DE SAATCI’YI DESTEKLEME KARARI ALDI


Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı.
Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen açıklamada İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığını noktaladığını kaydeden Halil Ergenay, yerel seçimler öncesinde İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile birlikte yol yürüyeceğini söyledi.
Halil Ergenay yaptığı açıklamada, “Dün itibariyle Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı sürecini noktaladım. Önümüzdeki dönemde Fethiye’de 20 yıl gibi uzun bir süre belediye başkanlığı yapmış ve insanların gönlünde taht kurmuş Sayın Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldım. Bu bağlamda Sayın Saatcı’nın emaneti olan Fethiye’yi geri alacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Beşkaza ruhu, memleket sevdalısı bir lider ile yeniden beden bulacak ve Fethiye hak ettiği değeri kazanacaktır. Çıkmış olduğu bu yolda Sayın Behçet Saatcı’ya başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin